Ejtőernyőzés

Ejtőernyőzés – AFF ejtőernyős képzés

Accelerated FreeFall (Gyorsított Szabadeső Képzés) AFF

Az ejtőernyőzés nagyon népszerűvé vált az emberek körében az utóbbi évtizedben. A megnövekedett igénynek megfelelő, gyors, hatékony képzési formára lett szükség. Ez az úgynevezett AFF képzés. Nem túlzás: ha valaki nagyon ügyes, akár egy hét alatt elsajátíthatja az ejtőernyőzés alapjait és egyedül (persze egy darabig felügyelettel) ugorhat! A hatékonyságra egy példa: rögtön az első ugrás 3300-4000 méterről történik. A levegőben persze ott van Veled két tapasztalt oktató, aki átsegít minden nehézségen.

A képzés 9 szintből áll. Ha mindet elsőre teljesíted, ennyi ugrás után mehetsz egyedül. Természetesen minden szintet jól kell teljesíteni, mert ha nem, meg kell ismételned, egészen addig, amíg tökéletesen nem megy. Ebben nagy segítséget nyújt azonban, hogy minden ugrást kamerával rögzítünk és a földön alaposan kiértékelünk. Így jobban tudatosulnak a mozdulatok, tisztább képet kapsz a teljesítményedről.

Ha még intenzívebb fejlődést szeretnél, akkor az elméleti képzést követően, kimegyünk Veled egy szélcsatornába, ahol teljesen veszélymentesen begyakorolhatod a zuhanás közbeni tartásokat, mozdulatokat. Ezzel az előképzettséggel, könnyedén veszed majd az akadályokat.

Az elméleti képzés is fontos része az oktatásnak, itt tanulod meg az ejtőernyőzés szabályait és az ejtőernyő szakszerű behajtogatását.

Ha mind az elméleti, mind a gyakorlati vizsgáidat sikerrel teljesítetted, nincs is más hátra, mint menni és élvezni az ugrás adta végtelen szabadságot. Ha nálunk végzed el ezt a képzést, mi örömmel segítünk mindenben és természetesen a felszerelésedet is mi adjuk. Amikor végeztél és már ugorhatsz egyedül, akkor is tudunk Neked adni ernyőt, és az általunk szervezett üzemeken bármikor ugorhatsz.

Nincs más hátra, mint hogy feltedd Magadnak a kérdést: Mikor kezdjem?
Mi várunk Rád!

Kattints ide és a kapcsolat menüben írd kérdésedet vagy jelentkezz a képzésre!