tandemugrás

Akik már kiugrottak velem.

Ugorj ki a tömegből! Légy te is mindennapi hős!

A hungarian superman első videója - Kattints ide!

Balázs különleges tandemugrása

tandem ugras

Én kerekesszékes vagyok.
Ezt még nem próbáltam. "Ép ember, ép ésszel, ép gépből nem ugrik ki" - mondta egyik barátom. Ha ez igaz, mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy az én esetemben melyik feltétel hiányzott. Tény, hogy megtettem.

A reptéren a barátok biztattak, a barátnőm leplezte nyugtalanságát, a tapasztalt ejtőernyősök pedig vidáman mosolyogtak.

Felszállás után azon gondolkodtam; na, ebből vajon mi lesz?! Döntöttem: ezt én akartam, élvezni fogom.

Ha érdekel, olvass tovább >>>
Nézd meg a videót! >>>


Magdi születésnapi tandemugrása

tandem

Az emberek életében – valamiért – bizonyos eseményekhez, évfordulókhoz misztifikált várakozások, megfelelni vágyások társulnak.
Így volt ez velem is az 50. születésnapom környékén, amikor nő létemre inkább csendes megemlékezésre, mint nagy durranásra vártam, vágytam.
Nem így a 23 éves ötletgazda diáklányom, aki férjem és édesanyám főként erkölcsi támogatását elnyerve megszervezte számomra az ÉLMÉNYT- a 25 éve dédelgetett álmom valóra váltásának lehetőségét- a NAGY UGRÁST!

Ha érdekel, olvass tovább >>>
Nézd meg a tandemugrás videót! >>>

 


Szilvi tandemugrása

tandem

Sziasztok! Hétfőn ugrottam életem egyik legnagyobb élményének számító tandemugrásomat. A csapat kedvessége, profizmusa és hozzáállása nagyban segített abban, hogy biztonságban és maximálisan jól érezzem magam. A hangulat az egész ottlétem alatt fantasztikus volt! Biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi tandemugrásomat is Veletek fogom ugrani és mindenkinek elújságolom, milyen jó volt Veletek az ugrás. Még egyszer köszönöm a csapatnak, további jó munkát Nektek!


Gabi tandemugrása

tandem

Sziasztok!  

A tandemugrást a Hungary Skydive nyereményjátékával nyertem, így duplán örültem neki. Nagyon izgatott voltam, hogy milyen lesz, de kellemesen csalódtam. A csapat nagyon szimpatikus és segítőkész volt. Köszönöm Nektek, hogy Veletek ugorhattam az első tandemugrásomat. :D


Laci bácsi tandemugrása

tandem

Sok mindent megéltem már életem során, de ez az élmény felejthetetlen volt!

A tandempilóta, a repülő pilótája és a személyzet segített, hogy a legnagyobb biztonságban érezzem magam. Nagyon köszönöm az egész csapatnak az első tandemugrásomat 77 évesen. Ráébresztettetek, hogy a kor nem számít. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Gézus tandemugrása

Nagyszerű nap volt. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy a legjobb szülinapot szereztétek ezzel a tandemugrással. Mindenképpen elhozom a barátaimat is, Nekik is ki kell próbálniuk. Köszönöm Nektek.

Petya tandemugrása

Sziasztok! Szülinapra kaptam ajándékba a tandemugrást. Kimondhatatlanul élveztem. Köszönöm az egész csapatnak a nagyszerű napot, nagyon élveztem. Mindenképp ajánlani fogom mindenkinek.

Gera tandemugrása

Halihó! Barátnőmtől kaptam az évfordulónkra a tandemugrást. Egyszerűen fantasztikus volt. A legjobban a szabadesés tetszett, ezt mindenkinek ki kellene próbálnia. Mindenképp visszatérek hozzátok. További sok sikert az egész csapatnak, ne hagyjátok abba. Profi, amit csináltok, köszi.


July tandemugrása

Ha lehet ilyet mondani, baromi jó volt. Féltem az ugrástól, de hihetetlen profin segítettetek, hogy nem kell tartanom az ugrástól. Életem egyik legnagyobb élményét köszönhetem Nektek.


Zotya tandemugrása

Régóta szerettem volna repülni, de arra nem gondoltam, hogy ki is fogok ugrani a gépből. Giga jó volt az ugrás. Köszi Nektek a repülést, az ugrást, az élményt. Hihetetlen volt a táj fentről. Vigyázzatok, még megyek hozzátok! Azt hiszem, megfertőztetek. Jól csináljátok, hajrá!

Eszti tandemugrása

Sok mindent kipróbáltam már életem során, de ez az ugrás volt a leg tutibb. Azóta is a Tőletek kapott videót és a képeket mutogatom mindenkinek. Fantasztikus napot szereztetek, KÖSZÖNÖM!

Emi tandemugrása

Na erről van szó! Mindenkinek tandemugrást! Köszönjük az egész csapatnak a nagyszerű napot. Barátommal megbeszéltük, hogy legközelebb is Veletek bandázunk. Hajrá, csak így tovább!

Tandemugrás