Éld át ezt az élményt

Tandemugrás Árak

Tapasztalt, szakavatott csapatban
A Gemenci Nemzeti park és a Duna fölött

TANDEMUGRÁS

A tandemugrás árak mellett, ismerd meg a tandemugrás különböző lehetőségeit és a tandemugrásokhoz tartozó szolgáltatásainkat is, mint például az ugrás felvétele – hogy megörökíthesd és ezt az örök emléket megmutathasd a barátaidnak is.

A vásárlás menete:

Válaszd ki, hogy milyen magasról, milyen kamerázással szeretnél ugrani (vagy milyen tandemugrást szeretnél ajándékba adni), majd töltsd ki az űrlapot a lap alján. Válasz e-mail-ben küldjük az utalványt és a fizetésre vonatkozó információkat.
Az utalvány egy évig érvényes!

Tandemugrás árak különböző magasságokból:

Tandemugrás felvétele:

Tandemugrás 4000 m-ről 53.000 Ft
Tandemugrás kézi kamerával 58.000 Ft
Tandemugrás külső kamerával 79.000 Ft
Tandemugrás dupla külső kamerával 113.000 Ft
Tandemugrás 3500 m-ről 46.000 Ft
Tandemugrás Kézikamerával 51.000 Ft
Tandemugrás külső kamerával 72.000 Ft
Tandemugrás dupla külső kamerával 106.000 Ft
Tandemugrás 3000 m-ről 39.000 Ft
Tandemugrás Kézikamerával 44.000 Ft
Tandemugrás külső kamerával 65.000 Ft
Tandemugrás dupla külső kamerával 99.000 Ft    Kézi kamera: A tandempilóta kezén van egy kamera, amivel felveszi az ugrás minden lényeges mozzanatát és természetesen zuhanás közben is rögzít. Ebből már vágunk Neked egy olyan filmet, amelyet bátran mutogathatsz mindenkinek.

    Külső kamera: Plusz egy ember ugrik veletek, aki a zuhanást kívülről is felveszi és az öltözéstől minden mozzanatot rögzít kívülről is. Nyilván ebből jobb filmet lehet csinálni, hiszen más nézőpontból is látszik az ugrásod minden fontos pillanata.

    Dupla külső kamera: Plusz kettő ember ugrik és az egész folyamatot rögzítik. Ez már tv minőségű, színvonalú filmet tesz lehetővé, hiszen a tandemugrás teljes egészét megmutatja, beleértve a Téged kamerázó ember munkáját is.