Éld át ezt az élményt és

ugorj

4.000 m-ről

Tapasztalt, szakavatott csapattal,

mert így a legjobb ugrani A Gemenci

Nemzeti park és a Duna fölött

Tandemugrás Árak

A tandemugrás árak mellett, ismerd meg a tandemugrás különböző lehetőségeit, a tandemugrásokhoz tartozó szolgáltatásainkat is, mint például az ugrás felvétele – hogy megörökíthesd és ezt az örök emléket megmutathasd a barátaidnak is. A tandemugrás utalványt Szép Kártyával is fizetheted!

Tandemugrás felvétele:

Kézi kamera: A tandempilóta kezén van egy kamera, amivel felveszi az ugrás minden lényeges mozzanatát és természetesen zuhanás közben is rögzít. Ebből már vágunk Neked egy olyan filmet, amelyet bátran mutogathatsz mindenkinek.

Külső kamera: Plusz egy ember ugrik veletek, aki a kiugrás és a zuhanás minden mozzanatát rögzíti kívülről. Nyilván ebből jobb filmet lehet csinálni, hiszen más nézőpontból is látszik az ugrásod minden fontos pillanata.

Dupla külső kamera: Plusz kettő ember ugrik és az egész folyamatot rögzítik. Ez már tv minőségű, színvonalú filmet tesz lehetővé, hiszen a tandemugrás teljes egészét megmutatja, beleértve a Téged kamerázó ember munkáját is.

Cessna repülőgép - Tandemugrás

A  megrendelés menete:

Válaszd ki, hogy milyen kamerázással szeretnél ugrani (vagy milyen tandemugrást szeretnél ajándékba adni), majd kattints az „Ezt választom” gombra. Ezt követően egy következő oldalra jutsz, ahol ki kell töltened egy űrlapot, ezzel fogod véglegesíteni a rendelésed. Nálunk ugorhatsz 4.000 m magasságból, ami az élmény szempontjából, kb. 1/3 idővel hosszabb zuhanást tesz lehetővé. Ehhez a megrendelésnél pipáld be a 4.000 m-ről szeretnék ugrani boxot.

Újdonság!

A külső kamerás ugrásoknál felvihetsz magaddal +1 főt (családtagot, barátot, barátnőt) aki felülről megnézheti az ugrásod (foghatja a kezed, bíztathat 🙂 ). Ő természetesen nem ugrik ki veled a gépből. Ennek a díja benne van a feltüntetett ugrásárban.

A tandemugrás utalványt most OTP Szép Kártyával is kifizetheted!

Válasz e-mail-ben küldjük az utalványt és a fizetésre vonatkozó információkat.
Az utalvány egy évig érvényes!